Új év, új kezdet

2017. február 13.

Mivel irodai működésünk tizedik évébe léptünk, úgy gondoltuk, hogy eljött az ideje egy újabb ötletünk kivitelezésének. Fél éve indítottuk el önkéntes platformunkat.

 

Mivel irodai működésünk tizedik évébe léptünk, úgy gondoltuk, hogy eljött az ideje egy újabb ötletünk kivitelezésének. Fél éve indítottuk el önkéntes platformunkat. Azóta is folyamatosan dolgozunk rajta, fejlesztjük, új lehetőségeket keresünk a bővítésére. A platz.ro eszköze a helyi önkéntességi tevékenységek fejlődésének, hosszú távon azokat hivatott segíteni. Hogy ez mekkora munka? Elég, ha csak azt mondjuk, ebben közel másfél éves befektetett energia van.

Nemsokára pedig újabb fejlesztések következnek. Ezek egyike a blog elindítása, egy úgymond „közéleti” blogé, ahol a mindennapi életet más perspektívából mutatjuk be, mint a megszokott.


Szó lesz itt önkéntességről, kis közösségekről, követendő példákról és gyakorlatokról, pozitív gondolatokról, újdonságról, ifjúságról, részvételről, bekapcsolódásról, mindenről - ami minket meghatároz. Igyekszünk rövidek, lényegre törőek és tárgyilagosak lenni.
Alakuló csapatunk törekszik a rendszeres publikálásra, bízunk benne, hogy elnyeri a tetszéseteket!


A többi legyen meglepetés. Ha szeretnétek bekapcsolódni, témabeli javaslatotok, vagy megjegyzésetek lenne, forduljatok hozzánk bizalommal az info@turuliroda.ro címen.

Furus Levente

10 érv az önkéntesség mellett

2017. február 23.

Most arra kérlek, állj meg a Facebook görgetésben. Hidd el, van ott már elég lájk, sokféle hír, és most ellesznek nélküled 10 percig.

Nos, ha hiszed, ha nem, a közös „utazásunk” végén kiderül, hogy az önkéntesség nem csak a közösségnek jó, hanem még neked is! Ha van fölöslegbe menő, „elgörgetett” szabadidőd, miért is nem kezdesz neki?

bővebben »

Adni jó!

2016. január 16.

Ajánld fel te is személyi jövedelemadód 2%-át a Turulmadár Ifjúsági Irodának, segítve ezzel intézményünk munkáját. A kitöltött űrlapot a Turulmadár Ifjúsági Irodában lehet leadni a nyitva tartási időpontban, vagy be lehet dobni postaládánkba. Irodavezetőnk a nyitva tartási időpontban segít az űrlapok kitöltésében.

bővebben »

A 2015-ös év a turulirodánál

2016. január 10.

Sikeres évet tudhat maga mögött a lassan tíz éves születésnapját ünneplő Turulmadár Ifjúsági Iroda. Tavaly összesen 1825 személy vett részt programjainkon, önkénteseink 3048 önkéntes órányit dolgoztak az események megvalósításán.

bővebben »

Határidő szerint
Aktuális projektek
2017. február
HKSzCsPSzV
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272812345
Lifesaver t-shirt design - Verseny

Lifesaver t-shirt design - Verseny

2017. február 22., szerda
Kovászna megye • Kovászna Megyei Vöröskereszt

A Kovászna Megyei Vöröskereszt immár 2. alkalommal hirdeti meg design versenyét, amely a [...]

bővebben »

Ifjúsági tevékenység-sorozat a TURUL irodánál

Ifjúsági tevékenység-sorozat a TURUL irodánál

2017. február 6., hétfő
Turulmadár Ifjúsági Iroda

Január utolsó napjával új foglalkozást indítottunk a Turulmadár Ifjúsági Iroda [...]

bővebben »

AIDS ellenes világnap

AIDS ellenes világnap

2016. december 8., csütörtök
Sepsiszentgyörgy • Kovászna Megyei Vöröskereszt

A Kovászna Megyei Vöröskereszt az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megszervezte az [...]

bővebben »