Használati szabályzat

  1. Az Önkéntes Platform működtetője a Turulmadár Egyesület. Az adatok kezeléséért, kizárólag az egyesület felel.
  2. A platform célja: önkéntesek és projektek közötti kapcsolat megteremtése, szervezetek és személyek segítése, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb önkéntest vagy projektet.
  3. A platform használathoz minden félnek regisztrálnia kell.
  4. A regisztrációs adatszolgáltatás minden esetben önkéntes! A regisztrációs adatok a regisztrált felhasználó kezdeményezésére történő törlésig maradnak a rendszerben. A regisztrációs adatokat a regisztrált felhasználó adatlapján bármikor módosíthatja.
  5. A regisztrált felhasználók további adatainak felvétele a profil kitöltésével történik. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa megadott adatok teljesen vagy részlegesen publikusak, azaz az oldalon közzétételre kerülnek.
  6. A közétett tartalomért kizárólag a felhasználó felel.
  7. Tilos az oldalon politikai, szexuális, bűncselekményre buzdító, uszító jellegű tartalmak közzététele. Az oldal működtetője fenntartja magának a jogot ezek eltávolítására, és a felhasználó törlésére.
  8. A felhasználó, regisztrációkor vagy később, bejelöli a hírlevélre való feliratkozást, a felhasználó tudomásul veszi, hogy hozzájárul, hogy a platz.ro havonta legalább egyszer hírlevelet küldjön a regisztrációkor megadott e-mail címére.
  9. A felhasználó nem módosíthatja a regisztrációkor használt e-mail címét, ezt kizárólag az oldal kezelője teheti meg, kérésre. Az e-mail cím megváltoztatására vonatkozó indoklást, kérjük elküldeni a e-mail e-mail címre.
  10. A rendszerben tárolt adatok kizárólag a felhasználó beleegyezésével kerülnek felhasználásra.